Monday, August 10, 2015

SEČOVELJSKE EX-TEMPORE SO POTEKALE 13. 06 . 2015, OBČINA JE NAGRADILA MOJO SLIKO, OD KADAR JE OBČINA PODELILA NAGRAQDO VELJA 30 DNI ISPLAČILNI ROK, DANES SMO10. 08. 2015, ROK ZA ISPLAČILO JE POTEKEL 14. 07. 2015, 27 DNI JE POTEKLO ČEZ ROK, KOKAR KOLI LAHKO OBČINA TO ARGOMENTIRA NIMA NOBENIH IZGOVOROV, SAMO DOKAZUJE NJIHOVO NEORGANIZACIJO, POSLEDIČNO NESPOŠTOVANJE, NOBEN ME NI NIKOLI KONTAKTIRAL ZA NAREDITI AVTORSKO POGODBO, JAS MORAM VSE SPRAŠEVAT KDO ME BO IZPLAČAL, LAHKO SAMO TO REČEM DA SEM VŽALJEN , DA PRIČAKUJEM JUAVNO OPRAVIČILO. MORAM PA POHVALIT PODŽUPANIJO MEIRO HOT , KI ME JE POSLUŠALA IN URGIRALA NAPREJ.
Župan Peter Bossman prevzel sliko Fatamorgana v Sečoveljskih solinah
Turistično društvo Taperin Sečovlje je 13. junija organiziralo XVI. mednarodni slikarski Ex-tempore Sečovlje.
Mednarodna strokovna žirija, ki so jo sestavljali Nives Marvin, Lorella Limoncin Toth, Štefan Turk in Eugen Borkovsky, je izmed vseh prijavljenih del v kategoriji do 12 let nagradila Evo Ščulac,
Evo Miklavž in Ano Grbec, v kategoriji od 12 do 18 let so slavili Denis Vidmar, Jan Markežič in Matija Srdoč. Med odraslimi pa so žirijo prepričali Mira Ličen Krmpotić z delom Soline, Maja Krajger s sliko Solinarji, Matjaž Borovničar s Fatamorgano v Sečoveljskih solinah, Kastelec Barbara s Prividom, Dajana Čok s sliko Soline, Andreja Gregorič z delom Srečanje – soli, morja in sonca, Branka Pirc, katere delo nosi naslov Kam, solinarji?!, in Emilija Podjavoršek s sliko Soline.
Eno izmed nagrajenih slik je odkupila tudi Občina Piran, avtor Matjaž Borovničar in predsednica TD Taperin Sečovlje Mirela Flego pa sta danes sliko predala piranskemu županu Petru Bossmanu.
Čestitke!

No comments: